Monday 19 October 2009

toamna


Am inceput anul cu o schimbare majora. De fapt dorinta de schimbare o aveam de mult dar am asteptat timpul potrivit sa si fac ceva in sensul acesta. Primavara a venit cu un contract de munca in Danemarca. Vara am petrecut-o in scoala de limba daneza. Toamna a venit si pot spune ca sint multumita de roadele pe care le culeg in urma efortului depus al schimbarii si adaptarii intr-o tara noua cu o cultura diferita si cu o limba total exotica pe care nu multi in lumea asta o vorbesc.

1 comment:

Camelia said...

E reusit tabloul. Im place. Tot mai bine iti ies. Ajuta sa ne preumblam pe la tot felul de muzee super de aici. Keep it up.

The universe itself keeps on expanding and expanding / in all of the directions it can whiz / as fast as it can go / the speed of light you know / twelve million miles a minute and thats the fastest speed there is / so remember when your feeling very small and insecure / how amazingly unlikely is your birth / and pray that there intelligent life somewhere up in space / cause theres bugger all down here on Earth. (Monty Python)