Saturday 1 January 2011

2010-2011 Cumpana anilor



Daca te opresti o clipa din pregatirea cinei de revelion, nu poti sa nu te gindesti si sa-ti faci o revizie la ceea ce ti-ai dorit revelionul trecut, la realizarile in decursul anului, la evenimente mai mult sau mai putin planificate, si binenteles la coincidentele, sau evenimentele cele mai putin asteptate.
Pe mine anul 2011 ma gaseste multumita pentru tot ce s-a intimplat anul trecut , si mai ales pentru ca am trecut cu bine peste evenimentele grele si incarcate de emotie. Evenimentele neasteptate nu au fost deloc de rau augur, dimpotriva au fost o surpriza placuta. Pina la urma nu numai atitudinea conteaza, ci si sa ai umpic de noroc. Nu stiu care cintareste mai mult dar nici nu conteaza acum, cand anul e trecut.
Pentru 2011 imi spun: fa cu constiinciozitate ce tine de tine, in rest, iei lucrurile asa cum vin, si bucura-te de viata!
La multi ani cu sanatate!

No comments:

The universe itself keeps on expanding and expanding / in all of the directions it can whiz / as fast as it can go / the speed of light you know / twelve million miles a minute and thats the fastest speed there is / so remember when your feeling very small and insecure / how amazingly unlikely is your birth / and pray that there intelligent life somewhere up in space / cause theres bugger all down here on Earth. (Monty Python)