Wednesday 28 January 2009

expectante

Murphy zice :"Ferice de cel ce nu asteapta nimic, caci acela nu va fi dezamagit"

Si nu pot sa-l contrazic. Dar pot spune ca mi-a trebuit ceva timp sa invat sa aplic asta, pt ca sint o persoana, care, probabil ca altele, asteptam ca evenimentele sa se petreaca dupa sablonul meu, dupa scenariile mele, si oamenii sa se comporte asa cum vreau eu, si asta evident ca nu se intimpla asa, si pina la urma cu cit expextantele sint mai mari ci atit dezamagirile sint pe masura.

De fapt dezamagirile ni le producem singuri tocmai prin faptul ca ne construim limite, bariere, sabloane.

Saturday 24 January 2009

talent

E foarte fain sa te mandresti cu copilul tau mai ales cind ai cu ce sa te mandresti. Asa sant si eu , si imi place sa cred ca am si cu ce sa ma mandresc cu fiul meu. Dar va spun un secret : ai incredere in copilul tau si petrece timp cu copilul tau si atunci vei avea cu ce sa te mandresti. Nu e altceva decit ceea ce ai investit , ba mai mult. Atunci cind semeni un bob de griu el aduce mai mult decit un spic , si asta e frumusetea investitiei, chiar si atunci cind semeni cu lacrimi vei secera cintand. sper din suflet ca ceea ce am investit in Paul, copilul meu, sa fie ceea ce ma va face fericita si de acum incolo, uitandu-ma la el si la felul in care evolueaza in orice directie pe care ar alege-o. Am incredere in ceea ce alege, si i-au in considerare opinia lui, si mai mult decat, ma rog ca Dumnezeu sa ii poarte de grija.

Friday 23 January 2009

birmingham

















Sora mea imi face cadou un drum la Birmingham la un recital de poezie. Waw, e ceva, mai ales ca iubesc poezia si la ocazii de genul asta te arunci fara sa clipesti. Ajunse la Birmingham avem cazare la Radisson hotel , unul din cele mai inalte turnuri din Birmingham, si care e la 3 minute de gara centrala. Ne ratacim totusi, mergind exact in directia opusa, nu ne pasa ca nu sintem grabite si macar am ajuns pe strazi cu cladiri faine care meritau o poza cu noi prin preajma.
Asa ca nu trebiue sa te stresezi cind te ratacesti mai ales cind ai timp din belsug, fiindca poti gasi ceva care sa te bucure. In felul asta mi se confirma din nou, ceea ce imi place sa cred ca e un adevar, care te face sa te simti bine in orice situatie: " Always look on the bright side of life".


The universe itself keeps on expanding and expanding / in all of the directions it can whiz / as fast as it can go / the speed of light you know / twelve million miles a minute and thats the fastest speed there is / so remember when your feeling very small and insecure / how amazingly unlikely is your birth / and pray that there intelligent life somewhere up in space / cause theres bugger all down here on Earth. (Monty Python)