Sunday 12 February 2012

The northern lights






Tocmai vin dintr-o expeditie in cercul polar unde am fost atrasa de un magnetism extrem de puternic. Ne-am dus sa vanam lumina nordului, aurora borealis sau valkyriile. Pe langa explicatiile superstitioase si stiintifice, am descoperit acolo una din cele mai tari si extraordinare experiente. Magnetism, natura, animalele, cainii husky si lumina aurorei care chiar te face sa crezi ca esti in al noua-lea cer.
Am simtit cum toate elementele in mine au produs niste reactii chimice si energii in forta de nu am recunoscut, pe moment, propria-mi energie pe care o port in fiecare zi. M-am simtit coplesita de frumusetea pamantului si generozitatea cerului.
Arcticul m-a facut sa ma simt intr-adevar speciala, si recomand cu caldura tuturor celor ce vor sa se simta speciali sa faca un tur la cercul polar. Odata intrat in cerc parca nu te mai poti desprinde. Magnetismul, de cea mai inalta calitate, te trage cu cea mai mare forta spre pol unde nu te mai saturi sa admiri totul. Nimic aici nu te streseaza, nimic nu poate sa te frustreze, nimic pe lume nu poate suplinii ceea ce Arcticul poate sa ofere.

Sunday 5 February 2012

The universe itself keeps on expanding and expanding / in all of the directions it can whiz / as fast as it can go / the speed of light you know / twelve million miles a minute and thats the fastest speed there is / so remember when your feeling very small and insecure / how amazingly unlikely is your birth / and pray that there intelligent life somewhere up in space / cause theres bugger all down here on Earth. (Monty Python)